Kom zwemmen bij ZEW!

Hou jij van zwemmen? Dan heeft ZEW de ideale sport voor jou!
ZEW heeft verschillende zwemsporten voor alle leeftijden.
We hebben vier verschillende afdelingen: recreatief zwemmen, trimzwemmen, waterpolo en synchroonzwemmen.

Recreatief zwemmen is gericht op het verbeteren van de zwemslagen en conditie. De leeftijd varieert van 7 tot 16 jaar en je moet in het bezit zijn van A en B diploma. De trainingen zijn 1 keer per week en er worden geen wedstrijden gezwommen. Een gezonde sport waarin niet teveel tijdsinvestering gevraagd wordt!

Trimzwemmen is gericht op een oudere doelgroep, vanaf 40 jaar. De activiteiten variëren van banen zwemmen tot waterspelen en wordt in onderling overleg gekozen voor een activiteit. Ook is er het laatste kwartier ruimte voor sauna of jacuzzi bezoek. Een gezellig en sportief samen zijn dus! Trainen is 1 keer per week.

Waterpolo is een leuke en intensieve teamsport voor alle leeftijden en voor elk niveau. Ook is er een damesteam! Trainen is meerdere dagen per week mogelijk en ook worden er wedstrijden gezwommen. Een sport voor echte fanatiekelingen, maar ook voor mensen die gewoon een leuke teamsport willen.

Synchroonzwemmen is een leuke, bijzondere en intensieve teamsport. Een combinatie van zwemmen en dansen waarbij je lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen nodig hebt. Een veelzijdige sport dus! De leeftijden varieren van 7 tot 31 jaar en er wordt gezwommen op verschillende muziekstijlen. De trainingen zijn 1,2 of 3 keer per week en er worden ook wedstrijden gezwommen. Ook wordt elk jaar in Calluna een show gegeven, waaraan alle leden meedoen.

Ben jij enthousiast geworden over 1 van deze sporten, dan kan je altijd een training meedoen om te kijken of het iets voor jou is. ZEW is een gezellige club die altijd blij wordt van nieuwe leden!
Kijk voor meer informatie over tarieven en trainingstijden op www.zew-ermelo.nl