Dringend scheidsrechters nodig!

Beste waterpoloërs/sters,

Om iedereen weer een kans te geven deel te kunnen nemen aan de nieuwe waterpolocompetitie, seizoen 21/22, zijn we naarstig opzoek naar scheidsrechters. We kampen nu met een tekort aan scheidsrechters en daardoor kunnen we niet alle teams inschrijven voor seizoen 21/22. Het zou natuurlijk ontzettend jammer zijn als we niet allemaal wedstrijden kunnen spelen.

Dit is dan ook een noodoproep! Laat aub z.s.m. weten of je interesse hebt om scheidsrechter te worden. De club zal hier enorm mee geholpen zijn. Wil je meer weten over de scheidsrechter cursus kijk dan hier: https://www.knzboost.nl/waterpolo/opleidingen/opleiding-scheidsrechter-sr3.

Alle kosten voor de cursus zullen door de vereniging gedragen worden. Ook zullen toekomstige scheidsrechter/sters een tegemoetkoming van de vereniging ontvangen, naast een dekking voor gemaakte kosten bij het uitvoeren van de scheidsrechter taken.

Ook hier geldt vele handen maken ligt werk. Er hoeft minder gefloten te worden indien we meerdere scheidsrechters kunnen inschrijven.

Heb je vragen neem aub contact op met de WPC (Gijs, Niek, Evert & Diederik).

We horen graag van je.

Dringend scheidsrechters nodig!
Schuiven naar boven